Cases / WeQuit

WeQuit

Voor WeQuit hebben wij 'Nico' gebouwd: de omgeving waarin deelnemers zelf hun stoppen-met-roken behandeltraject kunnen inplannen.

Intake

Stoppen met roken is een persoonlijk traject. Daarom kan de deelnemer via een gebruiksvriendelijke intake de persoonlijke situatie aangeven. Een aantal stappen wordt doorlopen: gegevens, informatie mbt verzekering, rookgedrag, beschikbaarheid. Op basis daarvan biedt het systeem de juiste behandelmethode aan: in een groep, of juist individueel. Een uitgebreide rookanalyse geeft de behandelaar de nodige achtergrondinformatie.

Planning

De kern van WeQuit is de krachtige planningsmodule. Deelnemers kunnen zelf het behandeltraject inplannen, waarbij het systeem rekening houdt met de beschikbaarheid (en vakanties) van de behandelaren. Dit werkt efficiënt en gebruiksvriendelijk: WeQuit heeft er minder werk aan, en de deelnemer kiest de momenten die het beste uitkomen. Door de uitgebreide beschikbaarheids- en bezettingsoverzichten houden de WeQuit beheerders volledig grip op de planning.

Taken

Het systeem bevat een uitgebreide takenlijst voor de WeQuit medewerkers. Zij loggen in, en kunnen zelf taken oppakken of toegewezen krijgen. Het systeem signaleert zelf waar actie nodig is: als een deelnemer bijvoorbeeld blijft hangen in één van de intake stappen, dan wordt er een taak aangemaakt om deze deelnemer te bellen. Mocht in de tussentijd de deelnemer toch zelf met de intake verder gaan, dan wordt de bijbehorende taak automatisch verwijderd.

KPI's

Om de flow door het systeem zo optimaal mogelijk te maken, zijn er uitgebreide KPI's beschikbaar voor de WeQuit beheerders. Zo is bijvoorbeeld te zien welk percentage van de deelnemers het hele traject helemaal zelf doorloopt, of bij welke intake stappen de meeste vertraging ontstaat. Dankzij deze KPI's kan het systeem continu verbeterd worden voor een zo goed mogelijke gebruikerservaring.

Security

In WeQuit worden niet alleen persoonsgegevens geregistreerd, maar vaak ook medische gegevens. Security heeft daarom absolute top prioriteit. Bitpuma heeft veel ervaring met het bewaken van deze kostbare gegevens op een veilige manier. WeQuit wordt regelmatig getest door onafhankelijke externe partijen, en voldoet aan de ISO27001 en NEN7510 norm.

Duurzame samenwerking

Bitpuma zet in op een duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers. Zo ook met WeQuit. Het systeem wordt continu gemonitord, onderhouden en doorontwikkeld. Met korte lijntjes en heldere communicatie nemen wij WeQuit mee in onze sprintplanning, zodat er een duidelijke roadmap is waar WeQuit op kan rekenen.

Kom kennismaken!

Koffie staat klaar. Of thee. Of fris. Of een biertje. Je snapt ‘t.

Bitpuma

Bel mij terug

Laat ons weten wanneer je beschikbaar bent en wij nemen contact met jou op. Lekker makkelijk!