Cases / Brain Research Center

Brain Research Center

Voor Brain Research Center hebben wij het Brainwave CTMS gebouwd. Dat staat voor Clinical Trial Management System: een uitgebreide applicatie waarin farmaceutische trials gepland en beheerd worden.

Planning

Farmaceutische trials zijn complex, en kunnen meerdere jaren duren. Het is van groot belang dat het plannen hiervan nauwkeurig en efficiënt gebeurt. De planningsmodule die Bitpuma gebouwd heeft, maakt dit complexe proces zeer eenvoudig. Het systeem houdt met veel factoren rekening: de ideale datum van de visits, de beschikbaarheid van de benodigde artsen, verschillende locaties (kantoor of bv ziekenhuis), etc. Door deze tijdrovende klus te automatiseren, is er veel meer tijd vrijgekomen voor aandacht voor de deelnemers.

Urenregistratie

Managers hebben volledig overzicht waar de kostbare uren van de medewerkers aan gespendeerd zijn, dankzij de urenregistratie-module. Daar komt veel bij kijken: contractenbeheer, verlof, feestdagen, vakanties, urencorrecties, uren accorderen, plus/min-uren, automatische reminders en ga zo maar door. Een uitgebreid dashboard geeft duidelijke inzage in de volledige urenregistratie.

Security

In Brainwave worden uiterst gevoelige medische gegevens geregistreerd. Security heeft daarom absolute top prioriteit. Bitpuma heeft veel ervaring met het bewaken van deze kostbare gegevens op een veilige manier. Brainwave wordt regelmatig getest door onafhankelijke externe partijen, en voldoet aan de ISO27001 en NEN7510 norm.

Finance

Brainwave bevat uitgebreide mogelijkheden om ook de financiële kant van de trials te beheren. Facturatie, declaraties en reiskostenvergoeding worden bijgehouden en inzichtelijk gemaakt. Door een koppeling met Exact Online wordt dit zorgvuldig afgehandeld.

Duurzame samenwerking

Bitpuma zet in op een duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers. Zo ook met Brain Research Center. Het systeem wordt continu gemonitord, onderhouden en doorontwikkeld. Met korte lijntjes en heldere communicatie nemen wij Brain Research Center mee in onze sprintplanning, zodat er een duidelijke roadmap is waar op gerekend kan worden.

Kom kennismaken!

Koffie staat klaar. Of thee. Of fris. Of een biertje. Je snapt ‘t.

Bitpuma

Bel mij terug

Laat ons weten wanneer je beschikbaar bent en wij nemen contact met jou op. Lekker makkelijk!